Fly Drive Puglia 8 Dagen

Fly Drive Puglia 8 Dagen

Fly & Drive Puglia 8 Dagen: Een Italiaans Avontuur dat je nooit zult vergeten

Puglia, gelegen in het zonnige zuiden van Italië, is een regio die wacht om ontdekt te worden. Met een Fly & Drive Puglia 8 dagen avontuur heb je de kans om deze betoverende plek te verkennen op jouw eigen tempo, te genieten van de prachtige kustlijn, te proeven van de heerlijke lokale gerechten en ondergedompeld te worden in de rijke cultuur en geschiedenis.

Dag 1: Aankomst in Bari

Je reis begint in de levendige havenstad Bari, waar je je huurauto ophaalt en op weg gaat naar je eerste accommodatie. Verken de oude stad van Bari, waar smalle straatjes je leiden naar historische kerken en gezellige pleinen. Probeer zeker de lokale specialiteit, de "orecchiette" - pasta in de vorm van kleine oren - in een traditioneel trattoria.

Dag 2-3: Verken de Salento-regio

Rijd naar de prachtige Salento-regio, bekend om zijn kristalheldere wateren en pittoreske kustplaatsen. Bezoek Otranto, waar de Adriatische Zee en de Ionische Zee samenkomen, en bewonder de schitterende kathedraal. Verken ook de stad Gallipoli, gelegen op een eiland voor de kust, en geniet van de sfeer van de oude stad.

Dag 4-5: Historische Schatten in Lecce

Lecce, ook wel het "Florence van het zuiden" genoemd, staat bekend om zijn prachtige barokke architectuur. Bezoek de Santa Croce-basiliek en het amfitheater van Lecce. Verken de historische straten en bewonder de uitbundig versierde gebouwen voordat je geniet van een maaltijd in een van de vele uitstekende restaurants.

Dag 6-7: De Trulli van Alberobello en Matera

Rijd naar Alberobello, waar je de beroemde "trulli" kunt bewonderen - traditionele witte stenen huisjes met kegelvormige daken. Het is een UNESCO-werelderfgoedlocatie en een must-see. Daarna gaat de reis naar Matera, een stad met grotwoningen die ook op de UNESCO-lijst staat. Verken de kronkelende straten en geniet van het prachtige uitzicht over de stad.

Dag 8: Terug naar Bari en Vertrek

Op je laatste dag in Puglia keer je terug naar Bari en lever je je huurauto in. Voordat je vertrekt, heb je misschien nog wat tijd om souvenirs te kopen of een laatste Italiaanse espresso te proeven. Met herinneringen aan betoverende landschappen, heerlijke gerechten en gastvrije mensen vertrek je uit Puglia, wetende dat je een onvergetelijke reis hebt gemaakt.

Een Fly & Drive Puglia 8 dagen avontuur biedt de perfecte balans tussen ontspanning en ontdekking. Het geeft je de vrijheid om op je eigen tempo te reizen, om te genieten van de schatten van deze prachtige regio en om jezelf onder te dompelen in de authentieke Italiaanse cultuur. Dus pak je koffers en bereid je voor op een onvergetelijke reis naar het hart van het zonnige zuiden van Italië. Puglia wacht op je om het te verkennen.
Fly Drive Puglia en Basilicata Het Ongerepte Zuiden
***

Vakantie Puglia - Rondreizen Italie - Fly Drive Puglia
8 dagen
Puglia ligt in de hak van de laars en is Italiaanser dan Italiaans. Deze regio beschikt over bijna 800 km kustlijn, omgeven door de Adriatische Zee aan de ene kant en de ...
 • Retourvluchten naar Bari v.v.
 • Luchthavenbelasting
 • 7 overnachtingen in 3-sterren hotels 
 • Verzorging o.b.v. logies en ontbijt
 • All-in Huurauto, categorie small


Fly Drive Puglia en Basilicata het ongerepte Zuiden
***

Vakantie Puglia - Rondreizen Italie - Fly Drive Italie
8 dagen
Puglia ligt in het onderste deel van de laars en is Italiaanser dan Italiaans. Deze regio beschikt over bijna 800 km kustlijn, omgeven door de Adriatische Zee aan de ene ...
 • Retourvluchten Amsterdam - Bari v.v.
 • Luchthavenbelasting
 • 7 overnachtingen in 3-sterren hotels
 • Verzorging o.b.v. logies ontbijt
 • Huurauto, categorie small


Fly Drive Puglia en Basilicata het ongerepte Zuiden 8 dagen 3 sterren
***

Vakantie Puglia - Rondreizen Italie - Fly Drive Italie
8 dagen
Deze 8-daagse Fly Drive door Puglia en Basilicata neemt u mee naar de hak van de laars en brengt u langs alle mooie highlights van dit nog redelijk onbekende, maar erg bi...
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma